Pole dancing-allergi

Rygg

Håndledd

Ja, nå ble det mange bilder av mine defekte kroppsdeler, men dette måtte bare vises… Jeg har altså fått en allergisk reaksjon på stangen min. Bildene viser ikke hvor kraftig reaksjonen egentlig er! Bak knær, midt på rygg, bak ene armen, på håndleddet og særlig på innsiden av lårene — alle steder som var i mye kontakt med stangen under koreografien i helgen. Nå går det i tykke lag hydrokortison og desperate forsøk på å la være å klø.

Det er altså verdt å notere seg at om man vanligvis reagerer på nikkel, bør man være forberedt på at man kan reagere på dansestengene når man bruker dem over lange perioder av gangen!

Reklamer

Stikkord: , ,

2 kommentar to “Pole dancing-allergi”

 1. Anne Says:

  Hei, lurte på om det vare pole dansing i kristiansand? hvis det er om hvor man kan melde seg på dette osv. hadde vært hyggelig med et tilbake svar 🙂

  • Fru Jones Says:

   Hei Anne!
   Det finnes dessverre ikke noe (offisielt) pole dancekurs i Kristiansand, men jeg regner med at noen får ut fingeren og starter et snart! Du kan jo eventuelt kjøpe deg en egen stang for ca samme pris som et kurs på 6-8 uker koster? Hvis dette skulle være et alternativ, vil jeg anbefale http://www.xpole.co.uk. 🙂 Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: