Anmeldelse: Hot Pulse

sexy… sassy… seriously addictive!

Kanskje du allerede har hørt om Lucy Misch; hun styrer nettsiden Pole Exercise, som forøvrig er verdt å motta nyhetsbrev fra, og har tidligere gitt ut DVDene Pole Exercise 1 og Pole Exercise 2. Hun har nå gitt ut en ny DVD med nytt treningsprogram, Hot Pulse. Strengt tatt blir ikke DVDen utgitt før første november, men forhåndsbestiller man fra nettsiden, får man den faktisk med en gang. Det tok en uke før den lå i postkassen, i superfin lilla og skinnende konvolutt.

Her er en liten teaser:

For det første er utførelsen av programmet veldig original. Det er delt opp i åtte ulike rutiner, og man kan velge om man vil ta en og en rutine, eller om man vil spille av ferdiglagde kombinasjoner. Rutinene heter Warm Up, Core, Bums and Thighs, Abs, Aerobics, Bump ‘n’ Grind, Stretching og Cool Down. Hver rutine har ulikt konsept – noe foregår ute, noe i et dansestudio, noe på scene, og alle med fine kostymer, fra burlesque og 80-talls Jane Fonda-stil til normale klær og andre kostymer.

Selve rutinene er veldig enkle å følge. De er lagt opp som en rutine uten mye forklaringer. Det betyr at man gjerne må se gjennom programmet en eller to ganger før man blir med selv, men til gjengjeld slipper man de samme lange forklaringene om og om igjen hver gang man kjører programmet, som man jo må med mange andre treningsvideoer. Dette er derfor en positiv ting, og det blir ingen pauser midt i treningen på grunn av det. På den annen side er rutinene så enkle å følge fordi tempoet ikke er så høyt, og øvelsene lite avanserte. Dette kan være både bra og dårlig. Veldig bra for den som ikke har trent mye før, eller som synes tempoet og nivået på andre treningsvideoer er for høyt. Men har man trent endel før, og ønkser et mer intensivt treningsprogram, vil jeg påstå at dette programmet ikke vil gjøre jobben.

Lucy Misch gjør en god jobb som instruktør, og jentene som er med i bakgrunnen er (betryggende) helt vanlige jenter, og ikke perfekte dukker, som man ofte finner i treningsvideoer. Men dessverre er filmingen ikke den beste jeg har vært borti. I scener med mer avansert fotarbeid kan kameramannen plutselig finne på å utelukkende fokusere på ansikter, eller rumper, og man kan begynne å lure på hvordan enkelte øvelser skal utføres (særlig siden tidligere kommentert kommentarer ikke forekommer).

Det er lagt mye vekt på at treningen skal være «sexy… sassy…», og dette kommer klart frem i både kostymer, kommentarer og treningen i seg selv. Det er en veldig annerledes treningsDVD, og god å ha i samlingen med Pole dance-DVDer og Forførende trening-bøker.

Jeg skulle gjerne sett at de hadde tatt med rutiner som floor work, tease dance og mer gjennomført stoldans, siden de uansett har satt seg på sexy / sassy-toget. Men man kan vel ikke få alt på en gang.

Alt i alt en fin DVD, en god idé og bra konsept, men utførelsen kunne vært gjort bedre, og inkludert flere vanskelighetsnivå. Den blir rett og slett litt flat, og konseptet har et potensialnivå mye høyere enn resultatet. Jeg er likevel glad for å ha gått til innkjøp av filmen, og gleder meg til fremtidige produksjoner av Lucy Misch.

Reklamer

Stikkord: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: