100 Day Challenge

Hvorfor ikke? Kanskje, og mest sannsynlig, vil det være lettere å nå visse mål dersom progresjonen registreres fortløpende underveis. Jeg tar derfor på meg 100 Day Challenge, og starter den samme dagen som jeg melder meg inn på nytt treningsstudio – det rett oppe i veien – og den samme dagen jeg for første gang på flere uker har klart å holde meg 100 % til ønsket diett.

Utfordringen går enkelt og greit ut på dette, klippet og limt fra studioveena.com:

1) If you feel comfortable w posting your stats, weight, or how many lbs you want to lose or gain, what moves you are currently trying to get that you would like to have accomplished within the 100 days ( pole or push ups, or anything) if not you can always keep your stats to yourself and just join in w recipes, suppourt etc

2) once a week you check in and just give a run down on what’s working for you, what’s not ( maybe walking after dinner is working, but working out during commercials is not etc) and to just give us a general update

3) again IF you feel comfortable, take and post a Day 1 photo to be compared at Day 100. you could even post a vid of moves your working on to compare w progress at the end.

Jeg bestemte meg for ikke å delta gjennom forumet, men gjennom min egen blogg, da det er mye større sannsynlighet for at jeg føler mer press på å holde det oppe, og oppdatere. Dessuten trenger denne bloggen noen nye bloggposter..!

Jeg begynner forsiktig, med mål jeg virkelig tror jeg kan klare på 100 dager, men forandringer blir det nok etterhvert!

————————————————————————————————————————

Mine mål:

 • Front Splits skal i boks. Det betyr mye tøying, helst hver dag, og i hvertfall annenhver dag etter trening i treningsstudio eller på stang. Etter tre måneder uten både vanlig trening og tøying, begynner jeg nå helt på nytt, og jeg må bare komme over det faktum at jeg var akk så nær, og ta utfordringen på strak arm.
 • Noen utvalgte moves på stangen, jeg skal komme tilbake til disse i neste post. 🙂
 • Skal ha klart å kutte Pepsi Max-inntaket. Til null. Jeg har ikke hatt et eneste hull i tennene mine hele mitt liv, men jeg er stygt redd for at det vil nærme seg et første dersom dette forbruket opprettholdes!
 • La meg selv spise LITT carbs UTEN dårlig samvittighet etterpå dersom jeg får cravings, ellers ender det med overspising og dårlig stemning.
 • Trene opp syke forarmsmuskler! Og få fine, fine, definerte ryggmuskler!
 • Holde matjournal.
 • Trening…: Så ofte som mulig! Og skrive ned tid brukt. Komme over 2.5 timer i uken. Her regnes bare tid konkret satt av til trening, for eksempel i studio, på stang.. Gåing i trapper teller ikke, for eksempel.

Ok, da har jeg de første målene klare. Har også en mye mer detaljert, og mye LENGRE liste i min lille notatbok, men den holder jeg for meg selv.

Håper nå bare at jeg klarer å holde på dette systemet, og om hundre dager faktisk har holdt ut med nedskriving etc.

Er noen med på opplegget?

Lykke til til meg selv. Jo, takk.

Reklamer

Stikkord: , , , , , , , , ,

9 kommentar to “100 Day Challenge”

 1. Trine Says:

  Jeg burde så absolutt være med, særlig nå som stanga er installert hjemme, men har litt sperre på det å sette mål kjenner jeg…. Moro å se at det har kommet innlegg her inne igjen forresten, gleder meg til å følge fremgangen din!

 2. Fru Jones Says:

  Åh, heldige du! Hvilken stang er det du har? Jeg venter nå spent på Xpolen i posten, men vet ikke hvor lang tid det vil ta…
  Jeg er veldig flink til å sette mål, men å komme dit er en helt annen ting. Prøver i hvertfall..! Er jo fint å ha en eller to ting man fokuserer spesielt på i en periode. Hvor lenge har du holdt på med pole dancing? 🙂

 3. Neferet Says:

  Jeg kjøpte Xpole Xpert 45mm fra England, fikk den satt opp på torsdag! 🙂 Veldig stas, men merket at det var lenge siden sist! Jeg har gått et nybegynnerkurs og to runder på samme nivå to-kurs. Forrige kurs var imidlertid i april, så er VELDIG rusten nå… Og så var jeg forresten på workshop med Pantera i juli, det var utrolig gøy og utrolig slitsomt! Til sammen har jeg vel holdt på i 6 mnd fram til april, så nå er det bare å finne igjen det jeg en gang kunne!

  Det er veldig lurt å fokusere på noen konkrete ting ja, tror jeg må legge en plan!!

 4. Fru Jones Says:

  Altså, seriøst, var Pantera i Oslo, eller??? Det er sånne ting jeg skulle ønske jeg visste om, wow, så utrolig heldig du er!!!
  Hvor lang tid tok det før du fikk stangen din i posten? Jeg har også bestilt Xpert, bare 50 mm, også fra England. Er desperat etter å få hendene på den! 🙂

 5. Fru Jones Says:

  Whoa! Posten ringte nå og sa at den var kommet! 😀

 6. Neferet Says:

  Ja, hun var innom og hadde workshops på Sometimes, der jeg har gått på kurs. Fantastisk dame!!! Hvis jeg ikke husker helt feil, så tror jeg det tok halvannen uke fra jeg kjøpte den til den var på døra. Men det tok litt tid før jeg fikk en snekker-kompis til å forsterke taket, så det tok to ekstra uker før jeg fikk satt den opp. Gled deg!

  Jeg prøvde meg forresten på 45mm fordi jeg har såpass små hender. Innbiller meg at hvis jeg en dag skal gjøre litt akrobatiske ting, så er det greit å ha litt ekstra feste! 😉

 7. Neferet Says:

  Jippi! Kan du sette den opp med en gang eller?

 8. Fru Jones Says:

  Jeg må hente den først! Men når det er gjort i kveld, kan den settes opp, ja! Betongtak her.. 😉 😀 Nå er jeg spent, altså!

 9. Neferet Says:

  Lykke til! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: