Hei igjen!

Da var sommeren, bryllupet og mesteparten av ryddingen/reorganiseringen overstått. Deilig på en måte, litt vemodig på en annen. Men dagen vår ble så perfekt, så OSS, at det ikke er noe jeg ville forandret, så den står igjen som et fantastisk minne. Vi har bilder, tørkede blomsterbuketter, bryllupsgaver og lykkeønsker fra dagen, så det er lett å tenke seg tilbake. Også har jeg jo mannen, da.

I går fikk jeg trent litt pole for første gang siden sist jeg skrev for over to måneder siden. Jeg var litt nervøs for at styrken jeg hadde trent opp før hadde forsvunnet (jeg har jo bare sittet og spist kakerester og de ørten posene med sjokolade vi glemte å servere ut på bryllupsdagen, så vekten har gått opp, selv om muskelmassen har gått ned), og at jeg hadde glemt hvordan triksene skulle gjøres, men jeg ble svært positivt overrasket; jo – jeg var blitt litt slappere i fisken, men det var triks jeg ikke kunne før som hadde fått tid til å synke litt inn, virker det som. Denne, advanced plank (avansert planke), har jeg slitt litt med før, men i går kunne jeg holde og holde, no problem:

Hubby var så søt og handlet på hintene jeg har gitt han en stund, og ga meg et Canon speilreflekskamera i morgengave. Lyset i studio kommer nok alltid til å være like gult, men kvaliteten på bildene blir i hvertfall bedre heretter!

Ellers elsker jeg Pierre Robert sin sportskolleksjon (de relativt billige fra matbutikken…), synes sportstoppen og shortsene er superkomfortable å trene i, og begge i perfekt størrelse til Pole-trening.

Det føltes veldig godt å trene igjen etter en så lang pause. Neste treningsøkt blir nok ikke før mandag/tirsdag, da helgen vies til å spille ved en festival i Otta.

Håper alle har hatt en kjempefin sommer, og lykke til med høstens trening!

Reklamer

Stikkord: , , , , , , ,

3 kommentar to “Hei igjen!”

 1. Lillelyse Says:

  Hei, tok et kurs i pole på sometimes i oslo nå i helgen og er hooked (og gul og blå og støl som få ;)) Men jeg ser etter stang og lurer på et par ting. Jeg har små hender og opplevde stengene i studioet (50mm) som litt store, ville du da anbefalt meg å kjøpe 45mm? hadde tenkt til å kjøpe fra xpole.uk.com eller hva det heter, er det et ok sted å kjøpe fra tror du? Jeg får rabatt hvis jeg kjøper stengene fra sometimes, men de har som sagt bare 50mm.

  Ser ut som du er dama å spørre 😉

 2. Mina Marie Says:

  Jeg kan svare deg jeg enn så lenge 😉 45 mm passer nok bedre om du synes 50 mm ble litt for stort. Jeg kjøpte min fra verticaldance.co.uk som er drevet av en av pioneerene innen poledance, nemlig KT Coates. Det var trygt og god service! For min del ble det billigere enn det de selger de for hos Sometimes faktisk, til og med inkludert tollen.

 3. Fru Jones Says:

  Oi, se der, ja! En jeg ikke har svart! Ja, enig med Mina Marie, 45 mm er supert for dem som synes 50 mm blir litt for stort – det er mange som velger det!
  Min xpole kommer fra xpole.co.uk, og ble også billigere enn det ville vært å kjøpe gjennom Sometimes. I tillegg gikk det utrolig fort fra bestilling til den ventet på postkontoret – under en uke! Lykke til! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: